(video) Vloggerul rus care şi-a incendiat Mercedes-ul a spart acum vitrina unui showroom cu un Porsche Taycan

Vloggerul rus Mihail Litvin a “zburat” într-o vitrină a unui centru auto, din interior, după ce a urcat la volanul unui Porsche Taycan Turbo S. Electromobilul a fost proaspăt achiziționat de el.

Tânărul a declarat că maşina l-a costat 16 milioane de ruble (aproximativ 180.000 de euro).

Atenţie, imaginile conţine cuvinte necenzurate!

Imagini din culise care demonstrează că totul e regizat:

Mihail Litvin a spus că ar fi încurcat pedalele când s-a urcat la volan. După câteva clipe de la închiderea portierei electromobilul a pornit cu viteză spre vitrina centrului auto, a spart-o şi a ieşit în stradă. Imaginile publicate arată că și mașina a fost avariată în urma coliziunii.

Materialele video postate pe reţele de socializare arată că la faţa locului au venit şi ofiţeri de poliţie pentru a cerceta cazul. Nu de alta, dar tânărul rus este cunoscut pentru videoclipurile în care creează accidente sau strică mașini scumpe. De asemenea, publică farse care prezintă mașini într-un fel sau altul. 

Are şi o “carieră” de vlogger cam proastă în spate. În 2018, el a fost reținut de polițiști pentru că avea o fată cu urme de sânge în portbagajul unei mașini. Atunci el a motivat asta prin faptul că înregistrează o nouă farsă.

În ianuarie 2021, de dragul unui alt videoclip, a provocat un accident și a avariat mașina unui șofer de taxi, după care i-a făcut cadou o KIA Ceed în valoare de peste 900.000 de ruble.

Iar popularitatea i-a ajuns la un nou nivel după ce în octombrie 2020 şi-a incendiat Mercedes-ul AMG GT 63 S 4MATIC+ în valoare de 13 milioane de ruble.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/