În SUA se înregistrează un boom al vânzărilor de Toyota Land Cruiser 200. Motivul

Peste ocean, mai exact în Statele Unite ale Americii, se înregistrează o adevărată creștere a cererii pentru modelul Toyota Land Cruiser 200. Doar în luna ianuarie s-au vândut practic 700 de unităţi (689 mai exact).

Deși, în termeni absoluți, acest rezultat nu este chiar atât de impresionant, cifra este oricum cu 221% mai mare decât în ​​ianuarie 2020!

O creștere atât de spontană a interesului americanilor pentru SUV-ul japonez se întâmplă în urma unui anunţ făcut de Toyota. Peste câteva luni modelul va fi eliminat din gama locală din cauza cererii reduse.

Planul nu este legat nici de pauza cauzată de schimbul de generaţie aşteptat în acest an. Pur şi simplu băştinaşii, probabil niciodată în viitorul apropiat, nu vor mai avea acces la el prin canale oficiale, notează Motor Authority.

În schimb, fratele de platformă Lexus LX va rămâne în America de Nord pentru că este mai preferat, deşi diferenţa de preţ este minimă. Cele două modele costă aproape la fel: de la 85.565 de dolari pentru Land Cruiser și 86.730 de dolari pentru un LX 570. Ambele sunt echipate doar cu un motor V8 de 5.7 litri (386/388 CP), cuplate la transmisii automate în opt trepte.

Actualul Land Cruiser 200 este în vânzare în SUA încă din anul model 2008 și va fi pensionat până în toamnă. Pentru ultimul său an de existenţă şi producţie, Toyota oferă şi versiunea specială Heritage Edition cu scaune disponibile şi pe un al treilea rând (opt locuri în total), printre alte dotări.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-toyota-land-cruiser-300-cum-ar-putea-arata-viitorul-model/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/