(video) Din culisele F9. Pregătirea unui truc pentru o secvenţă de doar patru secunde a durat opt luni de zile

Regizorul filmului Fast & Furious 9, Justin Lin, a făcut publice câteva detalii interesante din cadrul producţiei unei secvenţe pe care o vom vedea pe ecranele de cinema.

Pentru doar patru secunde de video, în care ni se arată un truc, au fost nevoie de opt luni de pregătiri şi trei maşini avariate. Cascadoria a implicat exemplare Toyota GT86, ridicate pe partea dreaptă şi mişcate lateral printr-un magazin spărgând vitrine, intrând ca urmare în remorca unui camion care se deplasa pe o stradă paralelă.

Potrivit regizorului a fost nevoie de opt luni de muncă pentru a pregăti această scenă. Filmările au durat patru zile și, de dragul unei imagini spectaculoase, trebuiau accidentate trei mașini. 

Peste o sută de persoane au fost implicate în acest proces. În plus, înregistrarea video arată clar că s-au folosit şi nişte mecanisme robotizate interesante pentru a mişca acele macarale cu camere de luat vederi, ceea ce denotă faptul că nu s-a conceput chiar totul în mod virtual şi cu mai puţine cheltuieli.

Un proaspăt trailer al filmului a fost publicat în această duminică cu ocazia SuperBowl – finala Ligii Naționale de Fotbal, eveniment care în mod tradițional adună bugete uriașe din publicitate. Povestea din Fast & Furious 9 are loc literalmente în întreaga lume – de la Londra, Tokyo și America Centrală până la Azerbaidjan și Tbilisi.

Premiera este programată pentru 28 mai 2021, conform ultimelor informaţii.

https://www.youtube.com/watch?v=-hoLr8hKfDY

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-fast-furious-9-arata-mai-multe-surprize-neasteptate-si-mult-mai-multe-masini-primul-trailer/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/