fbpx

update, video | Femeia care și-ar fi abandonat copilul în scara unui bloc din capitală a fost identificată și reținută

Poliția capitalei a făcut public un video, surprins de o cameră de supraveghere, în care apare femeia suspectată că și-a abandonat copilul în scara unui bloc de locuit, amplasat pe bd. Ștefan cel Mare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update, ora 20:34) Femeia care și-ar fi abandonat fetița în scara blocului a fost identificată și reținută. Mama copilei s-a dovedit a fi o tânără de 20 de ani, originară din raionul Hîncești.

În cadrul cauzei penale, femeia urmează a fi audiată de către ofițerul de urmărire penală și procurorul de sector. Toate circumstanțele și ce a făcut-o pe aceasta să recurgă la așa gest urmează a fi stabilite.

Știre inițială

Astfel, Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o identifica pe femeie.

Oamenii legii amintesc că, femeia, în după amiaza zilei de 6 februarie, și-ar fi abandonat fetița de aproximativ două săptămâni de zile, la etajul 6 a unui bloc de locuit. Ulterior copilul a fost găsit de către o locatară a acestui bloc.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „lăsarea în primejdie”. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă până la 27.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Totodată au fost orientate toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției.

Persoanele care au recunoscut femeia, sunt rugate să comunice informaţiile la numerele de contact: 062102755; 069780928. Poliția dă asigurări că confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button