sâmbătă, 27 aprilie, 2024
6.6 C
Chișinău
HomepageBlogConferința AgTech 2021: Înregistrează-te pentru a cunoaște cele mai digitalizate afaceri agricole din Moldova

Conferința AgTech 2021: Înregistrează-te pentru a cunoaște cele mai digitalizate afaceri agricole din Moldova

Recomandate

Conferința AgTech – prima și unica platformă de comunicare din Republica Moldova destinată digitalizării agriculturii.

Cauți soluții pentru a reduce cheltuielile, a optimiza procesul de muncă, a reduce necesarul de muncitori sau a gestiona afacerea de la distanță? Participă pe 2-3 martie 2021 la cel mai important eveniment din Republica Moldova destinat digitalizării agriculturii.

Pe lângă informații utile, inițiative unice de digitalizare a afacerilor agricole, vei avea posibilitatea să discuți cu cei mai buni experți naționali și internaționali AgTech.

Mai mult – în cadrul evenimentului vor fi prezentate istoriile de succes ale antreprenorilor agricoli care au optat pentru digitalizare, va fi analizată starea actuală a sectorului agriculturii autohtone prin prisma digitalizării, iar companii de top vor prezenta soluții reale pentru a depăși problemele existente din sector.

Pentru cine este destinat evenimentul?

  • Antreprenori, întreprinderi agricole din sector;
  • Tineri pasionați de agricultura performantă;
  • Companii ce prestează servicii în agricultură;
  • Dezvoltatori de soluții digitale;
  • Instituții și organizații ce oferă suport fermierilor.

Înregistrează-te pentru a participa la eveniment, completând formularul de participare, și devino parte a schimbării în agricultură.

Evenimentul este organizat de Agrobiznes cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) în parteneriat cu proiectul Tekwill, susținut de USAID și Suedia.

*În cadrul primei ediții a Conferinței AgTech, am prezentat impactul și felul în care noile tehnologii revoluționează sectorul agroalimentar, beneficiile și amenințările din domeniu, iar în acest an ne-am propus să demonstrăm oportunitățile create de aplicarea instrumentelor digitale de către producători, exemple de succes și tendințe de pe piața globală în sectoarele agricole. 

Agrobiznes – împreună creăm valoare!

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Despre noi