image
Sursa foto: jurnal.md

Primăria capitalei anunță despre licitarea a 20 de locuri noi; Prețul inițial variază între 157 - 483 de mii de lei

Primăria Chișinău anunță despre expunerea la licitație a 20 de locuri noi destinate amplasării gheretelor. Prețul inițial la care vor fi licitate aceste spații variază între 157 mii lei - 483 mii lei. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Primăria capitalei informează că pe 26 februarie 2021, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Buiucani, se va desfășura cea de-a patra licitație pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău.

La concurs sunt expuse 20 de locații pentru unități de comerț ambulant stradal, amplasate pe străzi și în scuaruri, în preajma zonelor verzi și a lacurilor, inclusiv pe str. Valea Trandafirilor (Lacul 3), str. Alba Iulia, colț cu str. Liviu Deleanu, Pădurea - Parc Butoiaș, str. Nicolae H. Costin, colț cu Onisifor Ghibu și teleferic, str. Ion Creangă, colț cu str. Doina și Ion Aldea Teodorovici, Parcul „Valea Morilor" , str. Alexandrescu, în afara parcului, strada Armenească, intersecție cu str. Veronica Micle, strada Ismail, 45, strada Ismail, 84, str. Nicolae Testemițanu, 30, str. Petru Zadnipru, 2 (scuar), bd. Mircea cel Bătrân, 29 (scuar), str. Nicolae Dimo (Parcul „Şipca"), str. Alexandr Puşkin colţ cu str. Piaţa Veche, str. Sfântul Andrei (scuar), bd. Renaşterii Naţionale colţ cu str-la 2, Pietrăriei, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 57, str. George Coşbuc, 5a, str. Kiev, 4 etc.

Prețul inițial pentru dreptul de amplasare a unităților de comerț variază de la 157,5 mii lei până la 483 mii lei.

Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de 5 ani.

Organizatorul licitației este Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Amintim că la primele trei  licitații deschise pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău au fost adjudecate 39 de loturi în valoare totală de circa 77,8 milioane lei.

Cel mai solicitat loc de comerț din concurs, potrivit informațiilor prezentate de primărie, a fost cel amplasat pe strada Miron Costin, din preajma Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire", care a fost scos la licitație cu prețul inițial de 210 mii lei și a fost adjudecat la prețul de 5,73 milioane de lei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: