(video 18+) Fetiță bătută și umilită de un grup de minore. Reacția Poliției

O fetiță a fost filmată în timp ce este bătută și umilită de un alt grup de minore, iar imaginile le-au postat pe rețelele de socializare. Cazul ar fi avut loc la Chișinău, în sectorul Ciocana. Cu detalii referitor la caz a venit șeful adjunct al Direcției de poliție a mun. Chișinău, Lilian Luca, la ședința primăriei.

Foto: UNIMEDIA

Din imagini observăm cum fata este pusă în genunchi lângă un perete să le sărute mâinile, apoi o lovesc cu piciorul în față. Celelalte tipe o înjură și au un comportament neadecvat față de tânără.

„Act de huliganism tratat și înregistrat la Inspectoratul de Poliție Ciocana, persoanele sunt identificate, urmează audieri ca urmare vom lua decizia.

Este vorba despre niște tinere, 13-16 ani, cazul este în gestiunea Inspectoratului de Poliție Ciocana și vom lua decizia, este un caz sfidător și obraznic, demult nu am avut așa situații și răspunderea va fi pe măsura”, a spus Lilian Luca, șeful adjunct al Direcției de poliție a mun. Chișinău.

Contactată de UNIMEDIA, ofițera de presă a DP a municipiului Chișinău, Natalia Stati, ne-a declarat că poliția nu a fost informată despre acest caz că ar fi avut loc în sectorul Ciocana, dar în urma imaginilor video s-au autosesizat și urmează să întreprindă toate măsurile pentru a indentifica persoanele din imagine. Circumstanțele urmează a fi stabilite.


Pub