Mama fetiței care a fost bătută a depus o plângere la poliție. Minorele riscă un proces penal

Poliția a identificat tinerele care au agresat o minoră, în sectorul Ciocana al capitalei. Fetița a fost bătută și umilită de un alt grup de patru minore, iar imaginile video au fost postate pe rețele de socializare.

Foto: Captură de ecran

Inspectoratul de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție, s-a autosesizat cu privire la caz, fiind dispuse mai multe acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și a persoanelor care apar în imagine.

În cadrul măsurilor întreprinse de către angajații poliției a fost identificată tânăra care a fost agresată.

Aceasta s-a dovedit a fi o minoră în vârstă de 15 ani.

Astăzi, 08 februarie, minora împreună cu mama, s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție Ciocana, unde au depus o plângere cu privire la cele întâmplate.

Fata a comunicat că conflictul a avut loc în seara de 05 februarie, pe bd. Mircea cel Bătrân în spatele unui supermarket.

Tinerele participante la conflictul dat au fost identificate de către forțele de ordine, ele s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să audieze minorele care au agresat victima, pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate, cât și rolul pe care l-a avut fiecare fată în parte.

Fata a fost pusă în genunchi lângă un perete să le sărute mâinele, apoi o lovesc cu piciorul în față. Celelalte au înjurat-o având un comportament neadecvat.


Pub