(video) Șase luni la Philip Morris Moldova. Cum a decurs programul de stagiu pentru studenți recrutați

Acum șase luni, compania Philip Morris Moldova, desemnată drept Angajator de Top 2021, a lansat programul de stagiu Smart Start, care a adunat mai mulți studenți din țară, dornici să își înceapă cariera profesională într-o companie internațională. După mai multe interviuri și un proces complex de selectare, noii interni au fost primiți cu multă deschidere în echipa Philip Morris. Chiar de la începutul stagiului, compania a întrecut toate așteptările participanților la program. Aceștia au descoperit o echipă prietenoasă, proiecte interesante și abordări inovative în procesul de lucru.

Foto: Plasare

Vă invităm să descoperiți experiența participanților la programul de stagiu Smart Start.

Maria-Mihaela și-a făcut studiile în Marea Britanie și Germania. A revenit acasă din cauza situației pandemice și a decis să aplice pentru programul Smart Start la sugestia unui prieten. „De la bun început, m-a surprins procesul de recrutare, care m-a făcut să înțeleg că urmează într-adevăr un proiect serios. Pot să spun că la Philip Morris chiar se investește în oameni și fiecare angajat are parte de suport pentru a se dezvolta pe plan profesional”, povestește Maria-Mihaela.

Andrei a decis să aplice pentru programul Smart Start din curiozitate, însă, după o perioadă de stagiu, a rămas surprins de atmosfera de lucru în cadrul companiei „Am găsit o echipă super prietenoasă în Departamentul Digital Marketing. Uneori, nu aveam timp pentru pauza de masă, dar o făceam nu pentru că așa îmi spuneau, dar pentru că lucrul era interesant și doream să duc până la capăt sarcina”, a declarat Andrei.

După trei încercări de a aplica pentru programul de stagiu de la Philip Morris, în 2020, Corina a reușit să o facă și recunoaște că nu a regretat nicio clipă. „Am învățat foarte mult de la echipa Philip Morris și sunt un exemplu pentru mine cum trebuie să-mi construiesc o carieră de succes”, a menționat Corina.

Alexandru a fost sigur că va reuși să învețe lucruri noi în cadrul programului său de stagiu. “La Philip Morris, lucrul nu se oprea în comparație cu alte programe unde mai aduci o cafea sau faci xerocopii documentelor. Mi-am dezvoltat multe abilități noi, iar cea mai importantă abilitate este lucrul în echipă. Eu știu că aceste șase luni nu au trecut în zadar”.

Smart Start este un program de stagiu plătit cu durata de șase luni. Prin intermediul acestui program, Philip Morris Moldova își propune să susțină tinerii studenți care sunt la început de carieră. Și în acest an, compania a fost desemnată Angajator de Top de către Institutul Top Employers. Certificarea internațională este o dovadă a excelenței companiei în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a unor oportunități de dezvoltare excepționale pentru angajații săi.


// console.log('no ads situation')