(video) A venit în ospeție, dar și-ar fi omorât amicul de pahar cu un cuțit de bucătărie

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat în mun. Chișinău, aflat în urmărire penală pentru tentativă de omor, a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Individul, în luna august a anului 2020, a venit în ospeție la victimă în vârstă de 62 de ani și consumând împreună băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict, ulterior degenerând într-o altercație.

Ulterior bănuitul a luat un cuțit de bucătarie cu care a provocat victimei o plagă în regiunea cutiei toroacice.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor, ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 10 la 15 ani.

Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica.

Astfel, urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Totodată în perioada 01 februarie-07 februarie, de către polițiști au fost reținute 64 de persoane aflate în urmărire penală dintre care 42 de persoane reținute pentru comiterea diferitor genuri de infracțiuni și se eschivau de a se prezenta la organul de urmărire penală iar 22 de persoane ca debitori de stat.


Pub