(doc) Natalia Gavrilița a depus la Parlament programul de activitatea al Guvernului și echipa cabinetului său

Natalia Gavrilița, candidata la funcția de prim-ministru, a prezentat Parlamentului programul de activitatea „Moldova Bună”. Anunțul a fost făcut de Gavrilița unde a atașat și un document în acest sens. Cele mai multe dintre măsuri vizează domeniul justiției și anticorupție.

Foto: facebook

„Acesta este programul de guvernare pe care l-am depus la Parlament si pe care îl vom prezenta cetățenilor. Facem un pas hotărât spre alegerile anticipate de care are nevoie țara. Dacă actualii deputați nu pot vota un plan de acțiuni anticorupție, anticriză și pro-dezvoltare, o vor putea face oamenii la alegeri anticipate”, a scris Gavrilița.

Program de Guvernare Moldov... by UNIMEDIA

Data ședinței în cadrul căreia urmează a fi supusă dezbaterilor componența Cabinetului de miniștri și Programul Guvernului urmează să fie stabilită.

Natalia Gavrilița, candidata la funcția de prim-ministră, desemnată de Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a prezentat vineri echipa de miniștri.

Pe 27 ianuarie curent, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a înaintat-o pe fosta ministră a Finanțelor Natalia Gavrilița la funcția de prim-ministră.


Pub