Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Administrația de Stat a Drumurilor…

Administrația de Stat a Drumurilor anunță despre antrenarea a peste 300 de muncitori și 217 autospeciale la lucrări de deszăpezire pe traseele naționale

Foto: Administrația de Stat a Drumurilor

Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat luni, 8 februarie, că pe parcursul zilei au fost antrenate 217 autospeciale și 301 muncitori la lucrări de deszăpezire și combatere a lunecușului pe traseele naționale.

„Ora 16:30. Deszăpezirea și combaterea lunecușului pe traseele naționale continuă în regiunile unde este necesară intervenția drumarilor. Pe parcursul zilei, în vederea prelungirii pe întreg teritoriul republicii a Codului Galben de condiții meteo complicate până la data de 9 februarie și formarea pe mai multe tronsoane a chiciurei și poleiului, pe drumurile publice naționale a continuat executarea lucrărilor de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului. Astfel, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au pus în funcțiune în procesul tehnologic 217 autospeciale și au antrenat 301 muncitori rutieri”, se arată într-o notă informativă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătoriii auto să se informeze despre situația rutieră a traseului ce urmează a fi tranzitat, conformându-se prevederilor Regulamentului circulației rutiere în vigoare referitor la echiparea autovehiculului cu pneuri corespunzătoare sezonului de iarnă și adaptarea regimului de viteză la condiţiile de circulație curente.