14:30:34 19.04.2024
Stiri

Un MINISTRU desemnat spune că Igor Dodon va fi DISTRUS de oamenii săi: „Această strategie l-a distrus pe Plahotniuc și i-a îngropat șansele lui Dodon la Președinție…”

Actualitate 08.02.2021 11:32 Vizualizări3785 Autor: Ziarul National
Un MINISTRU desemnat spune că Igor Dodon va fi DISTRUS de oamenii săi: „Această strategie l-a distrus pe Plahotniuc și i-a îngropat șansele lui Dodon la Președinție…” Facebook/Bunaseara/


Ministrul desemnat al Justiției, Sergiu Litvinenco, consideră că Igor Dodon va fi nimicit chiar de oamenii săi, exact așa cum s-a întâmplat cu Vlad Plahotniuc. Și asta pentru că trollii lui Plahotniuc l-ar sluji acum pe Dodon.

Deranjat că în presa controlată de socialiști au apărut mai multe materiale denigratoare la adresa sa și colegilor săi, Litvinenco a decis să vină cu o replică.

„Că trolii lui Plahotniuc sunt acum la Dodon nu este un secret pentru nimeni. Dar chiar dacă nu s-ar cunoaște despre aceasta, poți să deduci limpede după strategiile utilizate - denigrarea oponenților politici și a echipelor lor prin fakenews-uri înșirate de dimineață până seara pe la televiziuni și site-urile ce le aparțin. Dodoniștii nu vorbesc despre faptul că ei ar fi curați și integri, mai ales că toți au văzut kulioacele, ci și că ceilalți ar fi tot lipsiți de integritate. Un fel de „eu sunt murdar, dar și ceilalți nu sunt curați”. Exact în stilul strategiei plahotniuciștilor vociferată la un moment dat de un mare susținător de-al acestuia din Parlamentul European: „problema R. Moldova nu e că dracul e negru, ci că îngerii nu sunt albi”. Și dacă nu au nimic suficient să le impute oponenților politici, se bagă peste părinți, copii, rude și neamuri directe sau prin afinitate”, scrie ministrul desemnat al Justiției, într-o postare pe Facebook.

Totuși, Litvinenco avertizează că nimeni nu ar mai crede în cele scrise de presa socialistă.

„Dacă nici acolo nu vor gasi nimic, sunt sigur că vor comanda un arbore genealogic pentru a face „cercetări” cine sunt bunicii, strabunicii sau străstrăbunicii. Această strategie e păguboasă: l-a distrus pe Plahotniuc și i-a îngropat șansele lui Dodon la președinție. Oamenii nu se mai lasă păcăliți de hoți și de cei care s-au vândut hoților. Oamenii vor să curețe clasa politică și vor să-i judece la alegerile anticipate. Acolo fiecare o să primească ceea ce merită”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md