‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCele 6 mii de tone de motorină din România vor ajunge gratuit la agricultorii...

Cele 6 mii de tone de motorină din România vor ajunge gratuit la agricultorii din Moldova

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Guvernul României a aprobat acordarea ajutorului umanitar, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova, destinat susținerii agricultorilor afectați de secetă. Despre aceasta a anunțat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

„Ne bucurăm de această veste bună pentru țara noastră – ca urmare a înțelegerilor pe care le-am avut cu domnul Iohannis, Guvernul României a aprobat acordarea ajutorului umanitar, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova, destinat susținerii agricultorilor afectați de secetă. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest ajutor de 6000 de tone de motorină, în special Președintelui Klaus Iohannis și Prim-ministrului Florin Cîțu”, ae arată în postare.

Maia Sandu a mai menționat că, urmează să fie implementate toate procedurile necesare ca motorina să ajungă la agricultori.

„Noi vom monitoriza distribuirea echitabilă a acesteia”.

Amintim că, la data de 29 decembrie 2020, Președintele României, Klaus Iohannis a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova și a venit cu un pachet de sprijin pentru țara noastră, printre măsurile anunțate a fost și acordarea a 6 mii de tone de motorină pentru agricultori.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›