Colega noastră, Valeria Batereanu, este nominalizată la concursul „Omul Anului 2020”. Cum o poți susține

BeFunky-collage

VIP Magazin lansează ce-a de-a VIII-a ediție a concursului „Omul Anului 2020”. La vot sunt invitați toți internauții, iar criteriile de selecție sunt simple. Alegi din lista propusă persoana care crezi că merită titlul, iar drept criterii de apreciere sunt Valoare, Integritate şi Profesionism. Decizia aparține în proporție de 50 la sută internetului, iar celelalte 50 la sută din voturi depind de juriul invitat de redacție.

În această ediție este nominalizată și reportera #diez Valeria Batereanu. Ea este autoarea și producătoarea podcast-ului „Sexplicații” în care discută cu tineri și experți despre educația sexuală.

Puteţi vota online o singură dată pe zi de pe aceeași adresă IP în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi).

Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” și „Moldcell”.

Votul se va încheia pe 26 februarie 2021, ora 16.00.

Lista candidaților o puteți vedea aici. În total sunt 13 categorii.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente