Exdrupo, în teren de la 23:00. Cum se circulă în capitală, în contextul condițiilor meteo

Î.M.„Exdrupo” a început intervenția pe străzile din Chișinău de la 23:00, cu 30 de utilaje, fiind împrăștiate 387 metri cubi de antiderapant și 25 tone sare. Transportul public în capitală circulă fără abateri, iar pe parcursul zilei drumarii vor continua intervenția cu autospeciale pe arterele principale, inclusiv din suburbii.

Foto: UNIMEDIA

În capitală se circulă în condiții de iarnă, iar serviciile de profil lucrează pentru depășirea situațiilor problematice, în conlucrare cu Inspectoratul Național de Securitate Publică.

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală a început lucrul de la ora 03:00, cu 46 de utilaje cu perie și lamă, fiind împrăștiate 36 tone de material antiderapant. Iar 400 angajații ai întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ sunt antrenați de la ora 05:00 la deszăpezirea în stațiile de așteptare pe trecerile de pietoni, la platformele de gunoi și pe căile de acces spre instituțiile de menire sociale.

De asemenea, Î.M. Asociația de gospodărire a spațiilor verzi a început intervenția de la ora 05:00, cu utilaje mecanizate în parcuri, scuaruri și alei, fiind împrăștiate material antiderapant și soluție lichidă.

Meteorologii au anunțat ninsori pentru astăzi și mâine în mai multe regiuni ale țării.


Pub