Surpriză neplăcută în drum spre casă. Un bărbat, bruscat și lăsat fără bani și telefon de doi minori, la Orhei

Bruscat și lăsat fără telefon și geantă. Este vorba despre un bărbat din Șoldănești care a avut parte de o surpriză neplăcută în timp ce se întorcea de la muncă. Doi minori de 17 de ani, i-au sărit în cale, l-au bruscat și i-au furat tot ce avea la el. Incidentul s-a produs în noaptea de 2 spre 3 februarie, la Orhei.

Foto: UNIMEDIA

Victima a povestit oamenilor legii că minorii i-au acoperit capul cu o scurtă, după care în mod deschis din buzunar i-au sustras un telefon mobil și din mână i-au smuls o geantă în care se aflau mai multe produse alimentare, mijloace bănești în sumă de 2000 lei și buletinul de identitate personal.

Polițiștii din Orhei, suspecții au fost reușit să identifice făptașii, fiind vorba despre doi minori, originari din satul Pohorniceni.

În cadrul audierilor, ambii și-au recunoscut vina și au predat benevol ofițerilor de investigație, geanta cu produsele alimentare, buletinul de identitate eliberat pe numele părții vătămate, telefonul mobil și o parte din banii sustrași.

Tinerii sunt la prima abatere de la lege și sunt cercetați în stare de libertate, având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.

În continuare se întreprind acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii și stabilirii altor figuranţi, precum şi apartenența acestora la comiterea altor infracțiuni.

IP Orhei / Sursa:IP Orhei


Pub