R. Moldova și Franța au finalizat negocierile privind proiectul Convenției pentru evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale

Reprezentanții Ministerului Finanțelor și Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene au finalizat cu succes negocierile cu omologii francezi privind proiectul Convenției pentru evitarea dublei impuneri și prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit.

Foto: moldpres

Potrivit unui comunicat oficial, pe parcursul discuțiilor a fost determinat modul de eliminare a dublei impuneri, precum și realizării schimbului de informații între autoritățile competente.

Șefului delegației de negociatori din partea Republicii Moldova, Dorel Noroc, Secretar de stat la Ministerul Finanțelor, a menționat că prevederile Convenției se axează pe crearea unor sisteme fiscale coordonate între cele două țări, precum și eliminarea discriminării fiscale sub orice formă.

Pentru a intra în vigoare Convenția urmează a fi semnată și ratificată de către ambele state, conform normelor legale în vigoare.


Pub