A fugit de acasă, după o ceartă cu mama: O copilă de 14 ani, salvată de un bărbat din apele râului Nistru

O tânără de 14 ani din Stânga Nistrului era cât pe ce să se înece în Nistru. Aceasta ar fi plecat de acasă lăsând un mesaj de adio, după ce mama i-ar fi interzis să navigheze pe rețele sociale și ar fi impus-o să se pregătească de teme. Incidentul a avut loc ieri, 4 februarie.

Foto: mvdpmr.org

Tânăra a lăsat un mesaj de adio, iar după ce familia a citit mesajul au alertat imediat poliția și au publicat mai multe anunțuri pe internet, solicitând ajutor în căutare copilei.

Potrivit presei din stângă Nistrului, la scurt timp, medicii au sunat la poliție și au raportat despre o minoră care sărise în Nistru. Tânăra a fost internată în secția de terapie intensivă a Centrului Republican pentru Mamă și Copil de la Tiraspol, fiind diagnosticată cu hipotermie.

Fata a fost salvată de un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a zărit-o întâmplător.

„Am mers până la feribot, am văzut o fată stând pe debarcader. Apoi m-am uitat și ea nu mai este. Am crezut că a scăpat ceva, Dar când m-am uitat ea plutea într-un mod ciudat. Am sărit din mașină, am fugit, m-am uitat nu părea că plutea. M-am dezbrăcat și am sărit, am tras-o la mal și atât ”, a spus Pyotr Murza, bărbatul care a salvat-o.

Cazul se investighează și urmează să se stabilească și alte circumstanțe.


Pub