La un pas de tragedie! Un tânăr de 24 de ani, salvat de polițiști, după ce a vrut să sară de pe acoperișul unei clădiri

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a vrut să își pună capăt zilelor, dar din fericire, polițiștii au intervenit la timp și au reușit să-l salveze. Acesta a urcat pe acoperișul unui bloc de locuit din sectorul Rîșcani al capitalei și a vrut să se arunce în gol.

Foto: politia capitalei

Polițiștii din sectorul Rîșcani au fost sesizați prin intermediul serviciului 112, precum că un tânăr stă pe acoperișul blocului de locuit amplasat pe str. Puşkin și are intenția de a se arunca în gol.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipajul Batalionului de patrulare și reacționare operativă, angajații IP Râșcani, psihologul din cadrul Direcției de Poliție și angajații IGSU, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma discuțiilor a forțelor de ordine cu tânărul, acesta a renunțat la ideea de a-și duce până la capăt acțiunile, fiind coborât de pe acoperiș.

A fost condus la sectorul de poliție, unde s-a stabilit a fi în vârstă de 24 de ani, locuitor a capitalei. În cadrul discuțiilor el a comunicat că a recurs la așa gest din motiv că fata cu care se întâlnește vrea să se despartă de el.

Totodată la moment tânărului i se acordă asistență psihologică primară.


Pub