Interlopul Gheorghe Orlov a fost plasat în arest la domiciliu

Interlopul Gheorghe Orlov a fost plasat în arest la domiciliu. Potrivit purtătorului de cuvânt a PCCOCS, Emil Gaitur, măsura a fost aplicată de judecător după examinarea demersului PCCOCS de prelungire a arestului preventiv și a demersului avocatului de schimbare a măsurii.

Foto: UNIMEDIA

„Cetățeanul Moldovei extrădat recent de Ucraina a fost plasat în arest la domiciliu, în această săptămână.

Măsura a fost aplicată de judecător după examinarea demersului PCCOCS de prelungire a arestului preventiv și a demersului avocatului de schimbare a măsurii.

Potrivit legii, la faza cercetării judecătorești, procurorul nu este în drept să conteste încheierile judecătorului. Investigațiile continuă, cu aflarea acestuia în stare de arest la domiciliu, cu brățară de monitorizare electronică”, a comunicat pentru UNIMEDIA Gaitur.

Pe 14 decembrie, ofițerii Serviciului de Securitate al Ucrainei cu suportul ofițerilor Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI, și în colaborare cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauzelor Speciale (PCCOCS) au extrădat cetățeanul (Nazaruc) Orlov Gheorghii, alias Jora, din regiunea Odessa în Republica Moldova, astăzi, 14 decembrie.


Pub