Reacția Allei Darovannaia, după ce Nemerenco și-a anunțat intenția de a da socialiștii în judecată

Deputata PSRM, Alla Darovannaia, a venit cu o reacție după ce consiliera prezidențială în domeniul sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat astăzi că o va da în judecată pe ea și pe alți doi colegi, deputații Vladimir Odnostalco și Nichita Țurcanu. Alla Darovnnaia spune că intenția consilierei „ la fel de stupidă ca și cum ea ar da în judecată Covid-19”. „Ne vedem în judecată”, a scris deputata pe facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Consilierul prezidențial cu diplomă de master oferită ilegal (am publicat răspunsul ministerului Educației, Culturii și Cercetării), Ala Nemerenco ne amenință cu judecata. Foarte bine! O vom aștepta cu mare plăcere în instanța de judecată să prezinte probe că a obținut legal diploma de masterat, că a fost înregistrată la studii, a mers la ore și a susținut examenele. Dar ea singură deja a recunoscut că nu a făcut aceste cursuri de masterat, în schimb o face pe supărata că este atacată pentru faptul că a obținut în dar diploma.

În realitate, jigniți sunt cetățenii acestei țări, cărora li se scuipă în față, recunoscând că anumiți "aleși" obțin diplome contrar normelor legale, adică ilegal. Prin acest comportament al Alei Nemerenco se calcă în picioare eforturile tuturor celor care fac studii de masterat, muncesc zi de zi, ca să obțină o diplomă de studii post-universitare.

Intenția consilierului prezidențial cu diplomă falsă de a ne da în judecată e la fel de stupidă ca și cum ea ar da în judecată COVID-19, ca să-l "interzică prin hotărârea instanței".

Special pentru Ala Nemerenco public repetat răspunsul primit de la ministerul Educației, Culturii și Cercetării, care a spus foarte clar că nu există documente ce ar sta la baza deciziei de acordare a diplomei de master. Ne vedem în judecată!”, a scris deputata pe facebook.

Doc / Sursa:Facebook
Doc / Sursa:Facebook

Consiliera președintei pe domeniul sănătății, Ala Nemerenco, a venit cu anumite precizări referitoare la studiile și diplomele pe care le deține, după ce a fost acuzată de PSRM că ar deține ilegal diploma de masterat și după ce socialiștii au solicitat demisia acesteia din funcție. Aceasta a afirmat că studiile în medicină și sănătate se fac un pic altfel decât la celelalte specialități.

La data de 3 februarie, un grup de tineri au organizat un flashmob în fața Președinției, cu genericul „Oamenii buni nu falsifică diplomele”. Este vorba de circa 10 tineri, studenți, zic ei, care cer demisia consilierei Ala Nemerenco, pe motiv că diploma de master ar fi eliberată ilegal.

Ala Nemerenco, a anunțat astăzi că a inițiat procedurile juridice de acționare în judecată, pentru apărarea demnității și reputației profesionale, contra celor implicați direct în această campanie - deputații socialiști Vladimir Odnostalco, Alla Darovannaia, Nichita Țurcanu.


Pub