Primarul General, Ion Ceban, decorat de Parlamentul Republicii Moldova

   3964

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a fost decorat cu „Diploma Parlamentului Republicii Moldova gradul I", în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru contribuții substanțiale în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pentru devotament și profesionalism.

Distincția a fost acordată de Președintele Legislativului, Zinaida Greceanîi, cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, marcată anual pe 1 februarie.

Ion Ceban califică conferirea distincției drept răsplată pentru eforturile depuse de APL Chișinău, întru realizarea obiectivelor și a angajamentelor asumate față de cetățeni. „Misiunea noastră comună este de a oferi soluţii la problemele capitalei, de a presta servicii publice mai bune şi a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor oraşului şi a suburbiilor!", a menționat edilul capitalei.

În cadrul evenimentului diplome ale Parlamentului Republicii Moldova au fost acordate și primarilor localităților din componența municipiului Chișinău.