În luna lui Cupidon, Floral Soul te îndeamnă să alegi plante cu frunze în formă de inimă

Cover Valentine

Romantismul deja plutește în aer și Ziua Îndrăgostiților e chiar după colț, iar fiecare încearcă să-și dea seama cum să își exprime sentimentele mai fin. Anul acesta, Floral Soul vine cu propunerea de a nu alege un cadou clișeu, cum ar fi ciocolatele sau ursuleți de pluș, ci unul ales conștiincios, care să bucure și să fie prietenos cu mediul. A oferi o plantă vie este un gest infinit mai romantic. Până și natura ne va mulțumi.

Ca să facă impresie, sunt trei condiții pe care un cadou le-ar întruni:

# nu e standardizat și nu reprezintă o idee-clișeu;
# este pe cât posibil sustenabil;
# cadoul va dura mult timp și va rămâne o frumoasă aducere-aminte a Zilei Îndrăgostiților din acest an.

Oare nu e o plantă în ghiveci una dintre cele mai frumoase metafore ale dragostei? Vie, romantică, dornică de grijă și, cel mai important, durabilă. Iată opțiunile preferate propuse de Floral Soul:

# Sweetheart Hoya
Această plantă suculentă în formă de inimă e o declarație evidentă de dragoste și, fără îndoială, va transmite mesajul foarte clar persoanei căreia îi va fi destinată. Mică și perfect alcătuită – așa cum numai un început romantic de relație poate fi.

# Strings of Hearts
Un mesaj de iubire se cere completat de o plantă…inimoasă. Eleganța bizară a acestei suculente frapează și te pomenești că nu mai înțelegi – acele șiraguri căzătoare sunt frunze în formă de inimă sau, totuși, niște perle de nuanță gri violaceu? Orice-ar fi, e nevoie de o inspecție atentă pentru a-i aprecia finețea.

# Scindapsus Pictus
Cine nu s-ar îndrăgosti de frunzele în formă de inimă traversate de vinișoare gri ale acestei plante? Și, la fel ca cea mai dragă persoană, Scindapsus Pictus nu numai că arată bine, dar te și înțelegi foarte ușor cu ea.

# Scindapsus Neon
Bine cunoscută pentru culoarea sa de lime și pentru ușurința cu care poate fi îngrijită, Scindapsus Aureus va face ca inima să bată mai tare decât un buchet de trandafiri. Verde, luxuriantă, tropicală – cam așa e atmosfera care se instalează în casă odată cu această plantă.

# Marble Prince

Marble Prince este un alt soi comun de pothos și, cel mai probabil. Frunzele verzi cu un contur vizibil în formă de inimă și striate de-un alb cremos vor avea efectul scontat.

Toate plantele enumerate mai sus pot fi vizualizate în catalogul online Floral Soul cu opțiunea de livrare la domiciliu sau vizitând Orangeria de pe strada M. Kogălniceanu 54, unde sunt găzduite toate plantele din stoc.

Misiunea Floral Soul în luna lui Cupidon este să te ajute în a alege cadoul care să comunice cel mai frumos sentimentele, pentru că plantele au nevoie de dragoste și dragostea are nevoie de plante cu frunze în formă de inimă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente