Dosarul polițistului care a făcut accident fiind beat. Avocat: “În video este că dumnealui se află la volan, însă nu-i cum a condus”

Epopeea continuă! Ieri a fost întors la rejudecare dosarul polițistului Igor Condrea, care ar fi urcat la volan în stare de ebrietate și a provocat un accident în capitală în noiembrie 2019. Curtea de Apel Chișinău a casat decizia judecătoriei Chișinău cu sediul la Ciocana.

Igor Condrea neagă că ar fi urcat la volan, însă a recunoscut că se afla în stare de ebrietate. Potrivit agentului constatator, soţia bărbatului se bate cu pumnul în piept că ea se afla la volan, deşi imaginile video, în care este surprins momentul impactului, demonstrează contrariul.

În cazul în care se va demonstra că mijlocul de transport era condus de polițist, atunci acesta va fi atras și la răspundere penală pentru că a condus mașina fiind în stare de ebrietate!

https://youtu.be/lrdl-1SpG04

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/