image
Sursa foto: Getty Images

Cum arată garajul de lux al lui Messi: mașina de 32 de milioane de euro și mărcile favorite ale starului

Leo Messi (33 de ani) este cel mai bine plătit fotbalist de pe planetă, potrivit celor mai recente dezvăluiri ale publicației El Mundo. Cu un contract brut de 555 de milioane de euro, din noiembrie 2017 până în iulie 2021, argentinianul are și o colecție impresionantă de mașini.

Messi deține mai multe autoturisme marca Audi, fost partener al Barcelonei. Sud-americanul a condus multă vreme Q7, A7 și RS6, fiind și proprietarul unui model Audi R8 V10 Spyder.

Sud-americanul are în garajele sale și două Maserati GranTurismo Mc Stradale, cu motor V8, de 4,7 litri, și care dezvoltă 460 de cai putere. De asemenea, Leo Messi are un Ferrari F430 Spider, decapotabil.

O altă mașină folosită des de fotbalist este Mercedes SLS AMG, considerat unul dintre cele mai elegante autoturisme din colecția sa.

Pagani Zonda Tricolore, o mașină sport cu motor de 7 litri, se regăsește și ea în garajul lui Leo Messi. Este vorba despre un model extrem de rar, realizat în ediție limitată.

În colecția argentinianului de la Barcelona se regăsesc și Ferrari 335 S Spider Scaglietti (din 1957), Lexus RX 450h, Range Rover Vogue, Dodge Charger SRT8, Cadillac Escalade, Mini Cooper, Toyota Land Cruiser Prado, precum și o Toyota Prius.

Pentru Ferrari 335 S Spider Scaglietti, Messi a plătit 32 de milioane de euro în 2014, cea mai scumpă mașină de pe planetă în acel moment. La acea vreme s-a scris că și Cristiano Ronaldo a dorit acea mașină, însă argentinianul a avut câștig de cauză la licitație.

Averea lui Leo Messi depășește astăzi un miliard de euro, potrivit celor mai recente informații Forbes.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: