image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO: Replici acide la ședința Consiliului Audiovizualului; Mihalache, către Roșca: „Închide-te, băi”

Replici acide au fost împărțite între membrii Consiliului Audiovizualului la ședința din această dimineață. Corneliu Mihalache și Iulian Roșca nu au ajuns la un numitor comun în timpul dezbaterilor cu privire la sancționarea unui post de televiziune de la noi, care ar fi încălcat limita timpului de publicitate.

După ce a fost prezentat rezultatul monitorizării postului respectiv de televiziune, urmare a unor petiții, majoritatea membrilor au fost pentru sancționarea acestuia, în timp ce Corneliu Mihalache s-a exprimat contra și a venit cu replici către membrul CA Iulian Roșca și șefa Consilului Audiovizualului Ala Ursu-Antoci.

În opinia mea nu e o derogare foarte gravă, de aia eu nu voi susține sancțiunea. Dacă ar fi fost vorba de avertizare, era altfel. Văd că doamna președinte are ajutori aici care îmi închid gura. Mie îmi pare că eu ție gura nu ți-o închid când discuți”, s-a adresat Corneliu Mihalache către șefa CA.

Ulterior acesta l-a agresat verbal și pe membrul Iulian Roșca, spunându-i: „închide-te băi”.

„Domnul Roșca își permite prea mult în ultimul timp. Închide-te, băi. Tu niciodată n-ai fost domn și n-ai să fii. Eu îmi pare că pe nimeni nu bruiez”, a reacționat Mihalache la intervențiile lui Roșca.

În replică, șefa CA i-a cerut lui Corneliu Mihalache să se calmeze și „să nu inducă publicul în eroare”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: