Șeful de laborator al IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, Octavian Zănoaga, a decedat din cauza Covid-19

Sistemul medical a mai pierdut un specialist în lupta cu Covid-19. Este vorba despre medicul și șeful de laborator de la IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, Octavian Zănoaga.

Foto: UNIMEDIA

„Familia și comunitatea medicală îndurerată... Prematur a plecat de lângă noi colegul nostru - Doctor Octavian Zănoagă, șef de Laborator clinic IMSP SCMC „Valentin Ignatenco”. A dus o luptă cu boală nemiloasă și nu a mai rezistat, fiind răpus de Covid-19. Era un Om deosebit, un Profesionist adevărat, foarte prietenos și modest. Este o pierdere irecuperabilă cât pentru familia, atât și pentru întreagă instituție! Am pierdut nu doar un specialist excepțional, dar și un prieten drag...Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în pace, Drag Coleg!”,scrie în necrolog administrația Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco.”

1 / Sursa:IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii Valentin Ignatenco/fb

Amintim că astăzi un alt medic a decedat în urma complicațiilor provocate de Covid-19. Este vorba despre Ilie Trofimciuc, medic traumatolog categoria superioară din cadrul Spitalului Raional Drochia. Anunțul a fost făcut de administrația IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițeanu.”


Pub