11:44:17 28.03.2024
Stiri

PAS nu-l crede pe Dodon, deși a declarat public că socialiștii NU vor vota Guvernul Gavriliță, pentru a provoca ANTICIPATE: „Ar putea spune una, dar să facă exact invers. Pentru asta are și un răspuns de serviciu – DE-ATÂTA”

Actualitate 04.02.2021 10:47 Vizualizări2585 Autor: Ziarul National
PAS nu-l crede pe Dodon, deși a declarat public că socialiștii NU vor vota Guvernul Gavriliță, pentru a provoca ANTICIPATE: „Ar putea spune una, dar să facă exact invers. Pentru asta are și un răspuns de serviciu – DE-ATÂTA” Andrei Mardari


Liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, a dat asigurări aseară, în cadrul unei emisiuni televizate, că deputații socialiști nu vor vota pentru Guvernul Nataliei Gavriliță, astfel ca să poată fi dizolvat actualul Parlament. Reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) nu cred în sinceritatea lui Dodon, pentru că acesta „spune una, dar face exact invers”.

Citește și: Dodon schimbă din nou macazul și optează pentru un GUVERN până la alegerile parlamentare ordinare din 2023: „Care e sensul să învestești un guvern doar pe 4-5 luni?”

„După declarațiile lui Dodon de ieri, în mod normal ar trebui să existe certitudine cu privire la faptul că alegerile anticipate vor avea loc în mod sigur. Asta dacă nu am trăi în R. Moldova și dacă politicienii, mai ales Dodon, nu ar putea spune una, dar să facă exact invers. Exemple de neconcordanță a vorbelor cu faptele pot fi aduse cu nemiluita, existând chiar și un răspuns de serviciu pentru asta – „de-atâta”. Iată de ce, în opinia mea, certitudinea alegerilor anticipate poate exista doar la momentul semnării decretului de dizolvare a Parlamentului și de stabilire a datei alegerilor”, a declarat vicepreședintele PAS, Sergiu Litvinenco.

Citește și: Dodon s-a RĂZGÂNDIT și admite că socialiștii vor VOTA Guvernul propus de șeful statului. Socialistul spune că Maia Sandu ar putea fi PRIMUL președinte suspendat din funcție

De menționat că Igor Dodon a dat asigurări că alegerile parlamentare anticipate vor avea loc în luna iunie 2021, după ce în Parlament vor avea loc două tentative eșuate de a învesti un nou guvern al R. Moldova.

„Fracțiunea PSRM va participa la ședința Parlamentului, în cadrul căreia premierul desemnat va prezenta programul. Dar eu sunt de părere că nu trebuie să votăm acest guvern. PSRM nu va vota pentru Guvernul Gavriliță. Nu putem vota un executiv care nu-și asumă programul nostru. Alegerile anticipate vor avea loc în luna iunie. Eu vă asigur de acest lucru”, a precizat aseară Dodon.

Dodon a declarat de nenumărate ori că PSRM își dorește alegeri anticipate, însă de fiecare dată și-a lăsat o marjă de manevră, lăsând să se înțeleagă că deputații socialiști ar putea să voteze un guvern propus de Maia Sandu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md