/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Povestea de film a unui om al străzii italian care a murit de frig în Milano. În realitate avea și casă, și sute de mii de euro în bancă

04 februarie 2021, ora 18:31

Un om al străzii a murit de frig, miercuri, pe o stradă din Milano, iar anchetatorii au fost uluiți când i-au aflat povestea.

Bărbatul, septuagenar, avea peste 100.000 de euro în cont, 19.000 de euro în acțiuni și încasa lunar o pensie de 750 de euro din Germania, potrivit Il Messaggero.

De asemenea, bărbatul mai deținea o casă în Calabria, dar și două camionete pentru care avea plătite asigurările la zi.

În ciuda faptului că avea proprietăți, economii și un venit constant care i-ar fi asigurat o viață foarte bună, Umberto Quintino Diaco a ales să trăiască pe străzile din Milano.

El a fost găsit mort de frig, într-un adăpost improvizat făcut din cartoane la stația Porta Garibaldi din Milano. Polițiștii i-au găsit în buzunar 1.235 de euro.

Anchetatorii i-au contactat familia și au aflat că Umberto Quintino Diaco, 75 de ani, a ales să fie o fantomă pentru ai lui. S-a născut la 5 mai 1945 în Paludi și la 17 ani a plecat de acasă și nu a mai dat niciodată vreun semn de viață. Sora lui, Chiarina, a spus: „L-am căutat… Nu a vrut să fie găsit”.

Serviciile sociale din Milano au vrut în nenumărate rânduri să-l ia de pe străzi și să-i ofere un adăpost, însă bărbatul a refuzat și a cerut doar o cutie poștală, cutie în care au fost găsite toate documentele proprietăților și extrasele de cont de la bancă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram