image
Sursa foto: Jurnal.md

Igor Dodon anunță că PSRM nu va vota Guvernul Gavrilița: „În iunie vor fi anticipate”

Liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat astăzi că Partidul Socialiștilor nu va vota Guvernul Gavrilița, iar în luna iunie în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

„Spun ferm că în luna iunie vor fi anticipate. Poziția mea este că fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) nu trebuie să voteze acest Guvern. PSRM va participa la ședința parlamentului, dar PSRM, și asta este părerea mea, nu va vota acesta Guvern. Arată stupid pentru cei care l-au înaintat și nu vor să-l voteze.

Acest Parlament trebuie dizolvat, iată s-a pierdut o lună. Președintele trebuia să înainteze cu o săptămâna înainte candidatul la funcția de prim-ministru. Nu sunt așa șanse ca PSRM să voteze. Puteau fi anticipatele în aprilie, dar eu consider că alegerile anticipate vor fi în luna iunie, pentru că, atâta timp cât președintele nu este deschis la discuții cu fracțiunile parlamentare, trebuie anticipate”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Noutăţile partenerilor

comentarii: