Kaufland Card Digital îți aduce promoții personalizate pentru tine

Kaufland Moldova dă start promoțiilor personalizate pentru clienții săi. Începând cu 3 februarie, cumpărătorii vor primi promoții individuale, disponibile prin intermediul Kaufland Card Digital. La baza promoțiilor personalizate stă istoricul de cumpărături al clientului, respectiv, conform preferințelor de produse și frecvența de achiziționare, deținătorii Kaufland Card Digital vor beneficia de reduceri și promoții pe gust propriu.

Foto: Kaufland

Cum funcționează promoțiile personalizate?

Pe lângă promoțiile generale, acum clienții care sunt membri ai programului de loialitate pot beneficia de reduceri pentru produsele lor preferate. Cumpărătorii care achiziționează constant produse scanând la casa de marcat Kaufland Card Digital, vor primi ulterior reduceri personalizate bazate pe obiceiurile de consum proprii.

Astfel, în funcție de frecvența cumpărării unor produse și scanarea acestora cu ajutorul programului de loialitate, clienții beneficiază de promoții relevante pentru ei. Reducerile personalizate se acordă în funcție de istoricul cumpărăturilor pe care le are clientul înregistrate prin Kaufland Card Digital .

Ce trebuie să faci pentru a primi reduceri personalizate?

1. Verifică ce promoții personalizate ai primit în secțiunea „Pentru mine - Promoții personalizate” în limba română sau „Coupons – My personalized promotions” pentru aplicația în limba engleză. Vei fi informat de alocarea lor printr-o notificare. Secțiunea o găsești în meniul Kaufland Card Digital și o recunoști după bannerul albastru.

2. Promoțiile se aplică scanând cuponul de reducere primit în aplicația Kaufland, secțiunea Kaufland Card Digital, la casele din orice magazin Kaufland.

„Una dintre misiunile brand-ului Kaufland Moldova este de a oferi experiențe de calitate clienților. Anul trecut am lansat programul de loialitate Kaufland Card Digital, cu scopul de a răsplăti clienții fideli cu reduceri atractive la doar un click distanță. Entuziasmul clienților față de acest program a fost pentru noi cea mai puternică motivație ca să continuăm. Astfel, noile promoții personalizate din cadrul Kaufland Card Digital, schimbă experiența de cumpărături și se pliază perfect pe nevoile clientului”, declară Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

Promoțiile personalizate fac parte din programul de loialitate Kaufland Card Digital. Cu ajutorul cardului digital, ai acces direct la promoții de pe telefonul tău mobil.

Pentru a te bucura de beneficiile Kaufland Card Digital, trebuie să descarci aplicația Kaufland, să te înregistrezi, iar apoi să completezi formularul în cadrul magazinelor noastre la punctul de informare. Ulterior, după ce faci cumpărăturile trebuie doar să scanezi cardul la casele de marcat, căci Lucrurile bune vin ușor!

Card Digital / Sursa:Kaufland

Kaufland Card Digital poate fi accesat prin intermediul aplicației mobile Kaufland – Oferte și noutăți care poate fi descărcată gratuit atât din App Store, cât și de pe Google Play.

Amintim că, pe 1 iulie 2020, compania lansează Kaufland Card Digital în Republica Moldova – un nou program de loialitate prin care răsplătește clienții fideli cu reduceri semnificative.


// console.log('no ads situation')