174 de moldoveni au câștigat câte 1.000 de lei la a patra ediție a Loteriei Fiscale. Vezi dacă te regăsești în listă

A patra ediție a concursului „Loteria fiscală”, care s-a desfășurat în perioada 01 octombrie 2020 – 31 decembrie 2020, s-a finalizat. În cadrul acesteia au fost desemnați 175 de câștigători, care vor primi câte 1.000 de lei.

Foto: UNIMEDIA

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.

Lista celor 174 de câștigători, o puteți vedea mai jos.

În cadrul etapei a IV-a au participat 10,5 milioane tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 3,3 miliarde lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Potrivit cadrului de reglementare aprobat prin Hotărârea de Guvern nr.657 din 17 decembrie 2019, fiecare cetățean, care a împlinit vârsta de 18 ani, devine automat participant la „Loteria fiscală” dacă deține un card bancar de la orice bancă licențiată în Republica Moldova și achită orice cumpărătură sau serviciu cu cardul în valoare mai mare de 30 lei.

Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacțiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org


Pub