(video) Momentul în care un grup de tineri fură haine dintr-un magazin din capitală: Aceștia au fost reținuți

Șase tineri, cu vârstele cuprinse între 14 și 20 ani, sunt cercetați penal pentru suspectarea comiterii unui furt de articole vestimentare dintr-un magazin amplasat pe strada Alba Iulia din Chișinău. Prejudiciul cauzat de către indivizi a fost estimat la 4 000 lei.

Potrivit polițiștilor, șase tineri au fost reținuți, aceștia fiind suspectați de comiterea unui furt de articole vestimentare dintr-un magazin din capitală.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața de 14 ianuarie, de către angajata magazinului, comunicând că ușa de la intrare este deteriorată, posibil au fost sustrase careva bunuri.

La fața locului, s-a stabilit că indivizii prin deteriorarea ușii de la intrare au pătruns în magazin de unde au sustras în jur de 20 de maiouri, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii.

Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta magazinului, acestea fiind ridicate de către polițiști și examinate.

Ulterior, suspecții au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, iar conform legislației pentru fapta comisă suspecții riscă amendă până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub