Concurs eșuat la CSM: Începe o nouă rundă de desemnare a unui membru la Colegiul de Evaluare a performanțelor judecătorilor

CSM anunță concurs pentru desemnarea unui membru în componența Colegiului de evaluare a performanțelor judecătorilor, din rândul magistraților Curții de Apel. Cererile de participare pot fi depuse până pe 22 februarie.

Foto: UNIMEDIA

„La 19 ianuarie 2021, prin Hotărârea CSM nr. 3/1, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat concurs pentru desemnarea unui membru în componenţa Colegiului de evaluare a performanţelor judecătorilor, organ specializat al CSM, din rândul judecătorilor curţilor de apel, stabilind un termen de 20 de zile de la data publicării acestei hotărâri pe pagina web a Consiliului pentru depunerea cererilor de participare la concurs.

Hotărârea respectivă a fost publicată pe pagina web a Consiliului Superior al Magistraturii la 01 februarie 2021”, scrie CSM.

Candidaţii din rândul judecătorilor curţilor de apel pot depune la Consiliul Superior al Magistraturii cererile de participare la concurs, cu anexarea curriculumului vitae şi motivării, până la data de 22 februarie 2021 inclusiv.

CSM a anunțat din nou concurs după ce Svetlana Şleahtiţki şi Virgiliu Buhnaci nu au acumulat numărul de voturi necesare.


Pub