UNInterviu cu Nelu Straciuc, lider PACE Bălți, despre „războiul” dintre Cavcaliuc și Usatîi, pregătirile de alegeri și acțiuni de PR cu sănii și ursuleți: Usatîi nu e figura potrivită cu care să te asociezi

Președintele Organizației Teritoriale Bălți a Partidului Acasă Construim Europa explică de ce îl tot „terorizează” cu diferite cadouri pe primarul Renato Usatîi, dacă nu e vorba de o răzbunare sau de un „război” preluat de la liderul formațiunii din care face parte, Gheorghe Cavcaliuc. „PACE este un partid social-liberal, pe centru-dreapta, care se pregătește de alegerile anticipate. Live-urile pe care eu le transmit zilnic sunt menite să arate situația dezastruoasă de la Bălți și nu au nimic în comun cu Usatîi personal. El nu este nici pe departe persoana cu care merită să te asociezi”, a declarat Nelu Straciuc la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

„În 6 ani l-am văzut pe Usatîi o singură dată la Bălți și atunci era cu două mașini în față, două în spate și o dronă deasupra. Orașul e condus de viceprimar și totul se face prin cumătrism. În oraș e dezastru. Stațiile de așteptare a transportului public zi de zi sunt arhipline. Există o stradă în care oamenii până astăzi nu au apă, canalizare, iar ambulanța refuză să meargă încolo la chemări din cauza drumului și a condițiilor în general.

De când am început să sesizez aceste probleme pe rețele de socializare, oamenii din oraș au prins la curaj și au început tot mai mulți să-mi scrie și să ne raporteze despre diferite situații. Este un mare progres, consider eu”, a declarat Nelu Straciuc.

Cât despre alegerile anticipate, formațiunea condusă de colonelul Gheorghe Cavcaliuc este sigură că acestea vor avea lor în acest an, iar „clasa politică urmează să fie reformată, după atâtea dezamăgiri”.

Urmăriți aici întreaga emisiune:


Pub