(video) La intrarea în Băcioi, un şofer s-a convins că nu are o maşină deloc sportivă. Vezi ce a păţit într-o curbă

Regulamentul Circulaţiei Rutiere, dar şi lecţiile de la şcolile auto, îi învaţă pe viitorii şoferi că este necesar de frânat înainte de a intra în curbe, pentru a le aborda în siguranţă şi a reduce ruliul.

Nu toţi însă practică acest lucru, motiv pentru care se pot pomeni în situaţii care mai de care neplăcute sau periculoase. Maşinile celor mai mulţi moldoveni nu sunt de talie sport, cu direcţie mai ascuţită, care să le permită deplasarea prin curbe fără a călca semnificativ pe pedala de frână.

Este şi cazul unui şofer, care acum câteva ore rulase cu viteză pe traseul M3 Chişinău-Cimişlia, iar atunci când a ajuns pe podul de la intrarea din localitatea Băcioi a decis să-şi schimbe direcţia. Însă nu a făcut-o cu toate măsurile de precauţie, dar şi cu viteza necesară, motiv pentru care (inclusiv pe carosabil umed) a pierdut controlul autovehiculului şi s-a lovit într-un perete.

Momentul a fost surprins de camera de bord dintr-o maşină care stătea parcată în imediata apropiere. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, dar abia după o pauză şoferul a părăsit habitaclul pentru a analiza urmările accidentului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/