image
Sursa foto: unite.md

Februarie nu este doar luna dragostei, dar și a super ofertelor pentru abonații Prepay!

Anul acesta, februarie nu este doar luna dragostei, dar și a super ofertelor pentru abonații Moldtelecom! Beneficiază începând cu data de 1 februarie 2021 de opțiunea „Fly Prepay” și bucură-te de cea mai tare ofertă, care îți va aduce mult mai multe minute naționale și mult mai mult internet! Activează opțiunea și beneficiază de cele 500 minute naționale și 20 GB, pentru a putea comunica cât mai mult cu cei dragi.

Surprizele nu se termină aici! Cu fiecare reîncărcare în valoare de peste 25 lei, aduni super bonusuri precum minute în rețea și trafic internet, toate valabile timp de 30 zile. Mai mult de atât, ai acces non-stop la rețele sociale: Instagram, Messenger, TikTok, WhatsApp, Facebook, VKontakte, Odnoklassniki și Wikipedia!

unite.mdunite.md

Iar dacă reîncarci cartela cu o sumă de 50 lei sau 100 lei, primești bonus 600 sau 1000 minute în rețea și 6 GB sau 12 GB trafic Internet. Activează ușor și rapid opțiunea prin aplicația MyMoldtelecom și bucură-te de cele mai tari oportunități. Opțiunea o mai poți activa și prin SMS Service 100, prin apel la 1181 sau prin meniul USSD, la formare *200#.

Moldtelecom - operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: