image
Sursa foto: politiacapitalei.md

A vândut toate bunurile din apartamentul pe care îl închiria: O tânără din capitală riscă să stea patru ani după gratii

O tânără în vârstă de 29 de ani din capitală riscă să petreacă următorii patru ani după gratii, după ce a vândut bunuri în valoare de peste 12.300 de lei din apartamentul pe care îl închiria.

Forțele de ordine au fost sesizate la data de 26 ianuarie curent, de stăpâna apartamentului în vârstă de 32 de ani. Aceasta a spus polițiștilor că din locuință i-au fost furate mai multe bunuri.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că tânără închiriase apartamentu de pe strada Nicolae Testemițanu pentru 24 de ore. Ulterior, pe un site de anunțuri a găsit un cumparător căruia i-a vândut bunurile sustrase din apartament: o mașină de spălat, un televizor, router wi-fi, aspirator , stativ pentru călcat hainele și fier de călcat, uscător, pelerină și un covor. Valoarea bunurilor a fost estimată la 12.300 de lei.

Tânăra a fost reținută, iar în cadrul audierilor a recunoscut că a vândut bunurile cu 2000 de lei. Ulterior acestea au fost depistate și ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate proprietarei.

Acum tânăra este cercetată penal în stare de libertate pentru furt și riscă pedeapsă cu închisoare de până la patru ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: