image
Sursa foto: simbol

Cuplu reținut pentru trafic de copii: El își țintea victimele în taxi, apoi le drogau și le obligau să se prostitueze

Clipe de groază pentru două tinere din capitală. Acestea erau impuse să se prostitueze și să consume droguri de către doi concubini din Ștefan Vodă, cercetați acum pentru trafic de copii.

Potrivit poliței, suspectul în vârstă de 42 de ani a identificat cele două tinere de 15 și 22 de ani prestând servicii ilegale de taximetrie. Ulterior acesta le-a determinat să locuiască cu el și concubina sa în vârstă de 24 de ani.

Cele două victime erau deposedate de telefoane fiind obligate să presteze servicii sexuale atât în apartament, cât și pe strada Calea Moșilor din municipiul Chișinău, sub supraveghere permanentă.

Periodic, tinerele erau impuse să consume droguri de tip „sare” și ulterior obligate să întrețină relații cu clienți identificați prin intermediul unui sait de anunțuri on-line.

Din declarațiile victimelor, acestea deserveau zilnic de la trei la op clienți, iar plata pentru un client constituia de la 500 până la 800 de lei. Banii erau acumulați de traficant.

În urma investigațiilor, au fost pornite mai multe cauze penale, iar la 28 ianuarie curent, persoanele suspecte au fost reținute pentru 72 de ore. Acum acestea riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 20 de ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: