Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Când revin fanii pe stadioanele din Spania. Anunțul uriaș făcut de președintele Ligii

Veste mare primită de fanii spanioli. Președintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, susține că aceștia ar putea reveni pe stadioane în aprilie sau mai.

Totul însă cu o condiție, și anume vaccinările anti-COVID-19. În decembrie, tot Tebas spunea că atunci nu era momentul să se concentreze pe acest subiect.

Acum, este crucial ce se va întâmpla următoarele săptămâni în ceea ce privește vaccinul anti-COVID-19, pentru ca suporterii să revină pe arene.

"Depinde de ceea ce va întâmpla în următoarele două-trei săptămâni. Dacă vaccinările cresc în februarie, iar numărul infectărilor scade, este posibil ca în aprilie sau mai să păutem fi pe stadioane", a spus Tabas la Cadena Ser.

Suporterii nu au mai călcat pe stadioanele din Spania din luna martie 2020, când noul coronavirus a făcut ravagii în toată Europa și mai ales în Spania, care a fost una dintre primele două țări cel mai mult afectate, cu cele mai multe cazuri și cele mai multe decese, alături de Italia.

La acea vreme, în martie 2020, fotbalul din Spania nu numai că nu s-a mai jucat cu spectatori, ci a fost întrerupt pentru 3 luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: