9 arome bărbătești pentru iarna 2021

Orologiul a bătut de mult iarna, fulgii au așternut un covor alb, iar afară miroase a ianuarie. Tot ce mai lipsește este un parfum bun, potrivit pentru diminețile friguroase. Mai jos, îți propunem 10 parfumuri care sunt potrivite pentru această perioadă.

Foto: Makeup.md

1. Dior Sauvage Eau de Parfum

Sauvage este o creație inspirată de spații deschise. Cel mai pur cer albastru care se întinde peste vârfurile stâncoase ale munților. O compoziție îndrăzneață pentru un bărbat adevărat. Sauvage a fost lansat în 2015 de către Francois Demachy. Notele de vârf sunt bergamota calabriană și ardei; în inimă auzim piper chinezesc, lavandă, piper roz, vetiver, geranium, Patchouli și Elemi, iar baza este formată din note de ambroxan, cedru și labdanum. Această aromă va completa perfect serile de toamnă.

Dior Sauvage Eau de Parfum / Sursa:Makeup.md

2. Calvin Klein Eternity

Apa de toaletă Eternity for Men este unul dintre produsele brandului Calvin Klein, cu un succes dovedit de ani de zile. Parfumul este "etern", atât în ceea ce privește persistența, cît și în ceea ce privește popularitatea. Aroma sa este una foarte "colorată". Este delicat, dar puternic, modern, floral și totuși bărbătesc și sexy. Este potrivit purtării zilnice, dar și unei întâlniri cu prietenii sau unei întâlniri romantice. Amestecul de note florale masculine, verzi și lemnoase îl face atât masculin, rafinat, cât și senzual în același timp.

3. Urban Hero Jimmy Choo

Urban Hero Jimmy Choo / Sursa:Makeup.md

Denumirea sa vorbește de la sine. Este o aromă care se potrivește ritmului de viață a orașului. Este o odă adusă unui bărbat misterios, rafinat, încrezător în sine și, uneori, rebel. Urban Hero a fost lansat în 2019. La început auzim piperul negru. Inima aromei se deschide cu note de lemn de trandafir și vetiver, iar baza parfumului este compusă din note de piele și chihlimbar.

4. Y Live Yves Saint Laurent

Această aromă a fost lansată în anul 2019. Este un parfum care merită a fi purtat mai mult pentru zilele de toamnă. Mirosul ne duce cu gândul la zilele calde de vară, dar este destul de calm și potrivit pentru zilele răcoroase de octombrie. Nota de vârf este floare de portocal, în inimă auzim notele de bergamotă și ghimbir, iar baza este compusă din note de ienupar și salvie.

5. Le Beau Jean Paul Gaultier

Un parfum pentru bărbați super sexy, dedicat tuturor bărbaților care seduc în mod natural. Piramida olfactivă se caracterizează prin aromele dulci și senzuale ale lemnului de nucă de cocos și boabe tonka, care se îmbină perfect cu notele proaspete de bergamotă.

6. L'Eau d'Issey pour Homme Wood & Wood Issey Miyake

Aroma este dedicată naturii și a fost creată pentru a exprima masculinitate și putere. Parfumul a fost lansat în anul 2019. Notele de vârf de grapefruit, elemi și cardamom se împletesc perfect cu notele de mijloc de caise, ambroxan, cedru virginia și lemn de santal. Baza compoziției este formată din note lemnoase, vetiver tahitian și patchouli.

7. Tuscan Leather Intense Tom Ford

Noua aromă de la Tom Ford știe să se facă observată. Parfumul este întocmai potrivit pentru toamnă. Notele de vârf sunt davana, zmeură, cimbru și șofran, în inimă auzim note lemnoase, olibanum și iasomie. Baza este compusă din note de piele întoarsă, note lemnoase, note animalice și ambră.

8. Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One / Sursa:Makeup.md

Aroma lemnoasă a fost lansată în 2008 după succesul pe care l-a înregistrat versiunea pentru femei cu același nume. Grapefruitul, cardamonul și lemnul de cedru conferă un miros intens destinat bărbatului puternic care dorește să iasă în evidență.Traseul aromatic se continuă cu acordul florii de portocal, iar baza este compusă din tonuri puternice de ambra, cedru și tutun. Acest parfum este perfect pentru serile romantice de toamnă.

9. 1 Million Prive Paco Rabanne

Lux, putere și îndrăzneală, toate sunt despre acest parfum care aparține grupului lemnos oriental și a fost lansat în 2016 de către Christophe Raynaud. Notele de vârf de scorțișoară și mandarină roșie se împletesc perfect cu cele de mijloc de tutun și smirnă. Baza aromei o constituie notele de boabe tonka și patchouli.

Parfumul este un accesoriu care vorbește mult despre cel ce îl poartă. Cert este că un bărbat carismatic mereu va asorta parfumul cu ținuta și cu timpul de afară.


// console.log('no ads situation')