(doc) Și Organizația din Sîngerei a părăsit PD: „Exprimăm dezacordul față de ignoranța conducerii PD”. Reacția lui Filip

Organizația raională de Sîngerei a anunțat că a părăsit formațiunea Partidului Democrat din Moldova. Într-o declarație expediată redacției, membrii OT Sângerei își exprimă dezacordul și indignarea față de ignoranța conducerii PD în raport cu OT Sîngerei prin mimarea existenței organizației teritoriale consolidate, dar și din cauza eșecurilor din ultimul an.

Foto: UNIMEDIA

În acest context, membrii Organizației Teritoriale Sîngerei a Partidului Demcrat din Moldova, au semnat o declarație, unde este explicarea de ce a fost luată o asemenea decizie.

doc / Sursa:pdmsangeri

„Constatând că toate eforturile noastre de a reconstrui PD într-o formațiune democratică și autentică la nivel local sunt sortite eșecului, ca urmare a lipsei de inters față de cetățenii raionului nostru, dar și față de membrii OT Sîngerei, din partea conducerii PD, exprimăm dezacordul și indignarea față de ignoranța conducerii PD.

Membri ai OT Sângerei declarăm că părăsim Partidul Democrat din Moldova și ne declarăm neafiliați în toate organele locale efective din raionul Sîngerei, reiterând determinarea de a servi în continuare cu devotament poporului R. Moldova”, se menționează în Declarația OT Sîngerei.

La rândul său, liderul PD, Pavel Filip, a venit cu o reacție.

„Titlul corect era „OT Sângerei mai părăsește o dată PDM” . De râs și de plâns. Trolii au devenit deja ridicoli cu aceste plecări de câte 5 oameni, pe care îi înfățișează, o dată la câteva luni, drept întreaga echipă care pleacă din partid. Echipa PDM Sângerei e mult mai mare decât acești 5 oameni care au plecat (deja a doua oară) dintr-un partid în care nici nu erau.

Dodon și Șor își fac „provizii” pentru anticipate, pentru orice eventualitate. De data asta, și-au „procurat” șeful la ASP Sângerei, șeful de la Poștă și șeful Incubatorului de Afaceri din raion, pe care tot ei i-au amenințat că îi dau afară dacă nu pleacă de la PDM.

Le tremură pantalonii, dar ar trebui să învețe lecția: cei care au trădat o dată vor mai trăda și a doua oară. A se vedea istoria recentă în Parlament. Dar, nu mor caii când vor câinii. Noi mergem înainte, a comentat președintele PDM, Pavel Filip, pe pagina sa de Facebook așa-zisele „plecări” a 6 persoane din OT Sângerei”, a declarat Filip.

În luna ianuarie și Organizația teritorială din raionul Taraclia a Partidului Democrat a părăsit formațiunea.


Pub