09:41:07 20.04.2024
Stiri

ZIUA Autonomiei Locale, dar NU pentru toți primarii: Cui a înmânat diplome socialista Greceanîi, în numele Parlamentului

Actualitate 02.02.2021 15:59 Vizualizări1427 Autor: Ziarul National
ZIUA Autonomiei Locale, dar NU pentru toți primarii: Cui a înmânat diplome socialista Greceanîi, în numele Parlamentului


Cu ocazia Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală, sărbătorită luni, 1 februarie, președintele Parlamentului Republicii Moldova, soacialista Zinaida Greceanîi, a ales pe sprânceană primarii pe care să-i premieze.

Greceanîi a înmânat ieri Diplome de gradul I ale Parlamentului numai primarilor localităților din componența municipiului Chișinău, inclusiv fostului coleg al ei de partid, Ion Ceban.

Un comunicat de presă al Parlamentului anunță că distincțiile le-au fost acordate „în semn de recunoștință și înaltă apreciere a devotamentului și profesionalismului”, precum și cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administrația publică locală.

CITIȚI și VIDEO // Ziua Administrației Publice Locale: ACORD de parteneriat între Președinție și CALM. „R. Moldova va deveni prosperă numai dacă schimbările se vor face resimțite în fiecare sat, oricât de mic este”

„Mulți dintre Dumneavoastră aveți o experiență foarte bogată, nu sunteți la primul mandat, iar acest fapt înseamnă că oamenii vă votează pentru spiritul de gospodar, pentru că contribuiți la o viață mai bună a cetățenilor. Vă mulțumim pentru munca depusă în oraș și în suburbii – împreună cu Dumneavoastră putem contribui la dezvoltarea modernă a municipiului Chișinău și a întregii țări”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Aceeași sursă precizează că președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a semnat, în aceeași zi, diplome ale Parlamentului acordate mai multor primari de localități din diferite raioane ale republicii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md