Nu vor să-și piardă fotoliile? Deputații platformei parlamentare Pentru Moldova, gata să-și asume guvernarea

by D M
Distribuiti mai departe...

Deputații platformei parlamentare Pentru Moldova spun că sunt gata să-și asume guvernarea și chiar au un candidat apolitic la funcția de prim-ministru.

„Platforma Pentru Moldova optează pentru anticipare, dar până la aceste alegeri avem nevoie de unele acțiuni urgente. Pentru a stabiliza situația economică, pentru a aduce vaccinul în țară, avem nevoie de un Guvern provizoriu și noi suntem gata să ni-l asumăm”, a declarat deputatul Pentru Moldova, Sergiu Sîrbu în cadrul emisiunii În Profunzime.

Amintim că premierul desemnat la funcția de premier va veni săptămâna viitoare în fața deputaților pentru a le cere votul de încredere. Despre acest lucru a anunțat liderul fracțiunii PAS Igor Grosu care a declarat că PAS nu va susține Guvernul Gavriliță. Același lucru l-a anunțat și PPDA iar PSRM, PDM și ProMoldova încă nu au o poziție clară.

Maia Sandu a anunțat săptămâna trecută că o propune pe Natalia Gavriliță la funcția de premier al R. Moldova. Candidatura acesteia urmează să fie analizată de către Parlament în decurs de 15 zile. 

DESCHIDE.MD


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.