(video) Crimeea: Momentul când un poliţist sare în maşină lângă un şofer beat, încercând să-l oprească

În oraşul Kerci din peninsula Crimeea, un poliţist a reuşit în doi timp şi trei mişcări să oprească un conducător auto în stare de ebrietate, cu riscul propriei sănătăţi şi vieţi.

Acţiunea-i fulgerătoare a fost surprinsă de camera de bord din maşina de patrulare: mai exact, ofiţerul a sărit la propriu peste şofer după ce i-a deschis portiera într-un ultim moment înainte de a demara cu viteză din loc.

https://youtu.be/h8Tf8hh6AcI

Automobilistul a fost observat deplasându-se cu încălcarea regulilor de circulaţie în noaptea zilei 30 ianuarie. Cel mai probabil acesta nu a observat semnalele luminoase ale girofarului în oglinda retrovizoare, dar la următorul semafor, care avea inclusă culoarea roşie, s-a oprit regulamentar.

Cu toate acestea, când un polițist s-a apropiat de ușa șoferului pentru a dialoga şi a-i lua actele la control, a decis să “plece din gară”. Omul legii nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să reacţioneze instant, însă într-un mod mai neobişnuit: a deschis uşa maşinii aflată deja în mişcare şi a sărit aproape în scaunul şoferului!

Colegul său de serviciu nu a stat mult pe gânduri şi a început urmărirea pe o distanţă de câţiva zeci de metri. În tot acest timp polițistul s-a ținut de portiera deschisă și cumva l-a forțat pe conducătorul auto să oprească automobilul. 

Tânărul, vădit în stare de ebrietate, a explicat că a luat mașina de la un prieten pentru a merge la cel mai apropiat magazin, dar când a observat echipajul de poliţie a decis să se ascundă. El a refuzat să fie supus unei examinări medicale şi a fost sancţionat pentru asta, iar autovehiculul a fost dus la parcarea specială.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-sofer-beat-incatusat-a-reusit-sa-rapeasca-o-masina-a-insp-dupa-ce-a-fost-tras-pe-dreapta-de-politisti/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/