(video) Activiştii StopHam care au fost duşi pe capotă prin sectorul Botanica. Imagini cu tot conflictul de la A la Z

(update 10.02.2021) Organizaţia StopHam a făcut astăzi publice imagini integrale care arată cum s-a început şi cum s-a sfârşit conflictul cu un şofer în vârstă, care la început de februarie i-a luat pe doi membri pe capotă şi i-a târât în acest mod prin sectorul Botanica.

“Razia” în cauză a avut loc pentru informarea şoferilor, însă data viitoare activiştii vor organiza unele cu implicarea autospecialelor de evacuare a automobilelor parcate neregulamentar, au promis aceştia.


(02.02.2021) Nu, nu îşi făceau conţinut pentru TikTok! Ce spune poliţia privind tinerii târâți pe capota unei maşini prin sectorul Botanica

Câteva secvențe video care au fost postate recent pe o reţea de socializare au devenit în scurt timp virale şi au fost vizionate şi de către poliţie. În sectorul Botanica, două persoane au fost luate pe capota unei maşini şi transportate într-un astfel de mod pe o distanţă de câţiva zeci de metri prin trafic.

INSP a venit cu o reacţie pe seama situaţiei şi a comunicat că incidentul s-a întâmplat astăzi în jurul orei 14:30. Un echipaj de patrulare, prin intermediul 112, a fost anunțat precum că pe bulevardul Dacia sunt mai multe mașini parcate neregulamentar, iar când au ajuns la faţa locului polițiștii au fost informaţi că un şofer a luat doi pietoni pe capotă şi se deplasează pe strada Cuza Vodă.

Dar la scurt timp acesta a fost stopat forțat la intersecția străzilor Cuza Vodă şi Sarmizegetusa. La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 74 de ani, locuitor al municipiului Chișinău.

Toate persoanele implicate în incident, cât și conducătorul auto, au fost escortate la IP Botanica pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Deşi mai mulţi internauţi nu au ezitat să comenteze mai în glumă, mai în serios, că cineva îşi pregătește un nou conţinut pentru TikTok, martorii afirmă că cei luaţi pe capotă erau activiști StopHam.

VIDEO: facebook.com/e.ghertesco/
VIDEO: facebook.com/floris.cristian.35

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-pe-capota-pe-sub-ferestrele-procuraturii-si-mai-ului-isprava-unor-petrecareti-cu-o-masina-cu-numere-de-bulgaria/
https://autoblog.md/video-inexplicabil-o-persoana-a-fost-tarata-pe-capota-unui-suv-in-chisinau/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/