(video) Drag race: Noile Audi RS 6 vs RS 7! Doar diferenţa de greutate şi caroserie îşi spune cuvântul?

Ambele au sub capotă motoare V8 cu câte 600 CP/800 Nm, ambele pot face 0-100 de km/h în 3.6 secunde şi ambele pot avea un limitator de viteză setat la tocmai 305 km/h! Diferenţa de greutate este de doar 10 kg. Vorbim despre noile Audi RS 6 Avant şi RS 7 Sportback.

Cutia de viteze le este una automată cu opt trepte şi cuplul prelucrat îl trimit spre toate cele patru roţi printr-un sistem quattro cu diferenţial central, care în mod implicit îl distribuie în proporţie de 40:60 în favoarea punţii spate. În același timp, în condiții diferite, până la 70% din forța de tracțiune poate merge pe puntea din faţă și până la 85% pe cea din spate.

Producătorul ne mai spune că în afară de 3-4 părţi ale caroseriei, în rest toate componentele sunt noi şi diferite faţă de cele ale modelelor obişnuite A6 Avant şi A7 Sportback.

Cu adevărat, automobilele sunt şi mai mari în dimensiuni, stau mai aproape de pământ şi au un look diferit care captează orice atenţie, dar care dintre ele îşi arată supremaţia în întreceri pe drum drept şi pe o distanţă de 402 metri? Iată un răspuns, în condiţii de carosabil umed:

https://www.youtube.com/watch?v=SMx57FRpefM

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-test-drive-audi-rs-6-avant-masina-de-care-ne-am-indragostit-in-germania/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/