vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Talento și SY Experto au câștigat încrederea fermierilor prin producții ridicate

VIDEO. Talento și SY Experto au câștigat încrederea fermierilor prin producții ridicate

Recomandate

În ultimii ani există o tendință globală de creștere a suprafețelor semănate cu floarea-soarelui high oleic. Compania Syngenta, lider la nivel european la semințe de floarea-soarelui (Conform volumului de semințe însămânțate. Cercetare de piață independentă – Europa 2020 – preluată de la AMIS, Grupul Kleffmann – acum parte a Kynetec), a anticipat tendințele pieței alimentare și a dezvoltat un portofoliu de hibrizi high oleic cu performanțe de producție la același nivel cu cei mai buni hibrizi linoleici.

Oferta Syngenta Moldova cuprinde doi hibrizi de floarea-soarelui high oleic: Talento și SY Experto, foarte bine adaptați condițiilor din țara noastră. Rezultatele de producție ale acestora sunt ridicate, cel puțin egale cu cei mai buni hibrizi de floarea-soarelui clasică, și cu un potențial genetic mare în ceea ce privește conținutul în acid oleic.

Astfel, sunt acoperite atât nevoile fermierilor cât și cerințele procesatorilor. Talento și SY Experto au câștigat încrederea fermierilor prin producții ridicate, stabile și conținut înalt de acid oleic.

Mai multe despre Talento vezi aici.

Mai multe despre SY Experto vezi aici.

Syngenta
Syngenta
Syngenta este una dintre cele mai mari companii de agribusiness din lume având reprezentanţe în peste 90 de țări.

Citește și ›

Advertoriale