fbpx

Platforma DA nu va vota pentru Guvernul Gavriliță

Fracțiunea parlamentară a Platformei Demnitate și Adevăr nu va vota pentru Guvernul Natalia Gavriliță. Afirmația a fost făcută în această seară de vicepreședintele formațiunii, Alexandru Slusari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vezi și: Când va merge Natalia Gavriliță în Parlament pentru a cere votul asupra programului și componenței noului Guvern

Invitat la emisiunea „În Profunzime” de la PRO TV Chișinău, Slusari a declarat că decizia a fost luată în această seară la Biroul Politic al Platformei DA, ținând cont și de poziția PAS.

Situația se înrăutățește, dar tinând cont de poziția doamnei președinte, în asemenea situație politică, noi am luat decizia că nu vom vota pentru doamna Gavriliță”, a declarat vicepreședintele Parlamentului, adăugând că mâine dimineața urmează să fie publicată declarația Platformei DA, adoptată unanim la Biroul Politic.

Amintim că Natalia Gavriliță a fost desemnată de șefa statului, Maia Sandu, în calitate de candidat la funcția de premier. Anunțul a fost făcut la data de 27 ianuarie. Din acea zi, actuala vicepreședintă a PAS și fosta ministră a Finanțelor are la dispoziție 15 zile pentru a prezenta deputaților programul de guvernare și lista miniștrilor.

Citește și: doc, infografic | Studii la Harvard, experiență în Guvern, trei mașini și venituri în lire. „Bagajul” candidatei la funcția de premier, Natalia Gavriliță

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button